Pravopis – greškopis

Neki na ši suradnici javili su nam da nam je tekst pun pravopisnih grešaka i jako smo im zahvalni na tome, jer se vidi da im se sviđa naš projekat i ideja, pa brinu o nama J. A mi im se ovim putem želimo zahvaliti na tome, tako da: hvala vam!

A mi ipak nismo promjenili pravopis na našem web portalu, zašto? Pa zato jer vjerujemo da je svatko tko je pročitao nešto sa našeg web portala shvatio o čemu je riječ i očemu se radi na našem projektu. To nam je na kraju krajeva i cilj, jer iskreno, toliko se puta promjenio pravopis u našoj državi da nema smisla više pratiti kako se što piše, jer se ipak i dalje svi razumijemo i razumjemo, kako god mi to napisali.

Vjerujemo da i priroda tako funkcionira, jer nije sve po nekim „pravilima“, sve je nešto krivo, ništa nije ravno. Nešto miriše, nešto smrdi, nešto je lijepo, nešto „ružno“. A na kraju krajeva sve je tako savršeno i tako lijepo harmonizirano i uravnoteženo. A ljudi (ne svi, ali skoro većina) bi htjeli da je sve po nekim pravilima i ravninama, ne shvačajući da je čar baš u nepravilnosti i da je sva ljepota života u slobodi i „greškama“. Da biste možda doblili malo bolji dojam o onome što mislimo pogledajte video o indijancima i amerikancima na našoj facebook stranici: www.facebook.com/bioelvistra.  😉

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top